Pronájem Domek, Johannesburg, Gauteng, Jihoafrická republika, 18 Walton Avenue Auckland Park / Melville

Pronájem - Cod. 29831

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 10+
  • Podlazí: ?

lehká a slunný domov na krásné klidné ulici, s 24-hodinovou ulici bezpečnosti.
Originální statek oblasti, tento domov má dřevěné podlahy a stropy mačkané dolů, a objemný doškovou střechu nad v patře obytného prostoru, ložnice a koupelna. V domě může být stanovena tak, jak vám vyhovuje, ale v zásadě má 5 pokojů; Studie otvor na zadní zahradě; dva kuchyňské prostory, z nichž jedna se otevírá pro předzahrádky; 3 koupelny (jedna en-suite); 2 obývací pokoj / jídelna oblasti; vstupní-cum-snídaně kout; samostatná prádelna; chatka; skladovací prostor a dálkové parkování pro 3 auta. Na zahradě obtéká kolem domu s bazénem, ​​a je zahrnuta v rámci vysoké, hustý živý plot, který poskytuje bezpečnost a soukromí. Celý dům byl nedávno překreslení, renovovaný a re-doškovou střechou. Je napojen na elektřinu a plyn Egoli, s oběma elektrických a plynových gejzírů.
Tato oblast je klidná a je zřízena, ulice zajištěn 24-hodinové soukromé stráže. Nachází se v blízkosti veškeré občanské vybavenosti, ale na samotě. Ideální místo pro výchovu dětí, psát tu knihu, dělat umění, fušovat v zahradě ...
Zde Zvedl jsem svou dceru, a to s velkou nechutí jsem se vzdálil. Já jsem hledal odpovědné, "old-school" lidé zde žijí; lidé připraveni na péči o domov, zahradu a bazén, a žít pokojně v rámci komunity.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB