Prodat Více než 5 pokojů, Cape Town, Western Cape, Jihoafrická republika, Century City

Prodat - Cod. 26912

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 9

Colosseum Prezidentské apartmá, je Byt 3 ložnicemi na prodej v Century City, Kapské Město

Cena na R 3 900 000 - Garantované minimum 8% pronájem výnos ročně po dobu prvních 2 let. Kupní cena je včetně DPH na 0%. Žádný převod daň splatná. Vlastnictví vám umožní přístup ke sběru RCI středisek po celém světě. Žádné poplatky a sazby nebo daně, které platí pro prvních 2 let. Zahrnuje 28 zapůjčení nocí za rok (nocí lze směnit v výběr hotelů a letovisek po celém světě). Plně řízeno a udržováno. Bezproblémové vlastnictví Nekuřácký objekt v celé své kráse!

3 Superior pokoje a 3 elegantní koupelny (jedna ložnice může být uzamčen pryč vytvořit jednou ložnicí Executive Suite a 2 ložnice prezidentské apartmá). Luxusně vybavené a plně zařízené interiéry. Úchvatný výhled na Stolovou horu nastavena na pozadí panorama města. K dispozici od okamžiku příjezdu do okamžiku odjezdu veškerými hotelovými službami. Nachází se 10 minut od centra města Waterfront a Kapského Města.

Hotelové služby:

WiFi internet v celém objektu. Hlídané kryté parkoviště. Plně klimatizované vytápění a chlazení. Porter služby. Přístup kontrolovaný vstup & výstup. CCTV kamery a 24 hodinová ostraha. 24 hodinová recepce, recepční a pokojová služba. 20 sedačková konferenční místnost. State-of-the-art zvuku pokojů. Čínská masážní studio. CinCin in-house restaurace restaurace. Stylový koktejlový bar.

Colosseum Luxury Hotel zaujímá nejlepší pozici v Century City, prestižní 250 hektarů panství, který integruje multi-miliard rand kanceláře, rezidenční, maloobchodní a vývoj pro volný čas v bezpečném, krajinářský prostředí. Century City je firemní doma k mnoho z jihoafrických špičkových blue chip společností a Canal Walk (největší nákupní centrum v Africe), se nachází v těsné blízkosti dálnice N1.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Greenbay Trading
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB