Prodat Stavební parcela, Dwarskersbos, Western Cape, Jihoafrická republika, Dwarskersbos

Prodat - Cod. 27037

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 650000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Majetkové poměry: Excellent

Stavební pozemek 65 hektarů, na kterých si můžete postavit sídliště na 739 jednotlivých nemovitostí. Navrhovaný plán a schváleny místními úřady, není závazný, nicméně, zahrnuje výstavbu 540 bytových jednotek, včetně 38 jediného pláži. Kromě toho existují další 199 pozemky pro výstavbu bytových jednotek pro seniory. Nemovitost se nachází v Dwarskersbos na západním pobřeží Jižní Afriky asi 170 km severně od Kapského Města. Tento resort je velmi klidná, bez problémů trestné činnosti, se nachází v blízkosti Velddrif, města reference pro tuto oblast se supermarketem, kanceláře, čerpací stanice, přístav a Golf Course. Také tam asi 40 km
nachází Vredenburg, hlavního města na západním pobřeží s nákupních center, bank, obchodních zastoupení, vládních úřadů atd Tam jsou některé aspekty, které nejsou lhostejní ke zvážení:
· Tento důvod pro dílčí dělení je jediným přímořským stále k dispozici na západním pobřeží, trvalo osm let převést zamýšlené použití
· V návrhu dělení je možnost vybudování jednotek beachfront 50 metrů od pláže, s novými předpisy limit byl přeřadil na 100 mt.
· Krása místa a povahu, která ho obklopuje.
· Nedaleko od Vredemburg Saldanha je strategický přístav pro Jižní Afriku, kde se chystáme realizovat zásahy, které povedou k podstatnému rozšíření nevyhnutelný hospodářského rozvoje.
· Trh s nemovitostmi se mírně zlepšil, ale v současné době je na nejnižší v letech.
· Euro Směnný kurz Rand je velmi příznivá, k úrovním nikdy nedotkl předtím.
· Carve a budovat jednotky prodávat zákazníkům v Evropě může realizovat dobrý zisk.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Greenbay Trading
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB