Prodat Venkovská usedlost, pretoria, Gauteng, Jihoafrická republika, Dinokeng Game Reserve

Prodat - Cod. 39880

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 177000 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 2500

Jednou za celoživotní příležitost vlastnit kousek ráje v herní rezervaci Dinokeng. Dinokeng je velká herní rezervace 5 (Lion, Rhino, Elephant, Buffalo, Leopard), která se nachází v jižní Africe Hammanskraal 90 km od O.R. Mezinárodní letiště Tambo.

Tato dobře zavedená herní chata se nachází v Dinokeng Big 5 Game Reserve jen hodinu od O.R. Mezinárodní letiště Tambo nabízí, 4 klimatizované chaty, 6 klimatizovaných luxusních stanů, každý s vlastním parkováním, restaurace, bar, 2 bazény, hřiště pro děti a hlavní dům s 5 ložnicemi, místo konání svateb pro 220 hostů, Lapa pro 100 hostů lze využít jako kapli pro svatby nebo venkovní aktivity. K dispozici jsou také ubikace pro zaměstnance, prádelna, skladovací kontejnery, nádrže na vodu, otvor, veškeré vybavení, nábytek, vybavení pro stravování, výzdoba a mnoho dalšího. To vše se odehrává na farmě 177 HA v herní rezervaci Dinokeng, kde je vidět Big 5, farma se nachází v blízkosti přehrady, která přitahuje spoustu ptáků a volně žijících živočichů. Vzhledem k tomu, že je blízko hlavní trasy, je ideální pro svatby, konference, budování týmu nebo jen na víkend. To je příležitost na celý život vlastnit svůj vlastní Game Lodge v srdci Dinokeng s obrovským příjmovým potenciálem.

Vzhledem k tomu, že tato vlastnost byla uvnitř herní rezervy, neexistují vůči ní žádné nároky na půdu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB